Inari-Saariselkä
Aito Lappi

Pohjoisin Lappi on kaukana mutta saavutettavissa muutamassa tunnissa eteläisestä Suomesta. Lappiin pääsee lukuisin tavoin ja usein matka itsessään on jo seikkailu.
Pohjoisimmassa Lapissa | elämys group

Valitse reitti

Olemme luoneet valmiita reittiehdotuksia, jotka toimivat pohjana omalle reittisuunnitelmallesi. Tuunaa oma reittisi ja valloita monipuolinen Espoo.

Valitse ajankohta

Valitse matkan ajankohta, henkilömäärä ja huoneiden määrä sekä haluamasi majoituksen tähtiluokka. Tutustu reitin eri alueisiin ja niiden kohokohtiin.

Muokkaa reittiä

Valitse hotellit, joissa haluat yöpyä sekä öiden lukumäärä per kohde. Lisää haluamasi aktiviteetit eri päiville. Kaikki hinnat tulevat palveluntuottajilta reaaliaikaisina.

Viimeistele varaus

Mikäli et käytä matkalla omaa kulkuneuvoa voit lisätä reitille vuokra-auton. Täytä matkustajatiedot ja maksa koko reittipaketti luottokorttimaksulla.

Saamenmaan sydämessä

Aloita matkasi Saamenmaalla Inarista. Tutustu saamelaiseen kulttuuriin Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siidassa sekä Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa. Siidan näyttelyt tarjoavat kulttuurikokemuksen kaikille aisteille. Opi ja ymmärrä Euroopan ainoan alkuperäiskansan elämää ja perinteitä, jotka ovat läsnä Inarissa ja koko matkailualueella edelleen.
Kohteet: Ivalo - Nuorgam - Kirkenes
Tutustu Saamen kulttuuriin

Kullan kimallusta pohjoisimmassa Lapissa

Kullan historia on voimakas Inari-Saariselän matkailualueella. Aloita matkasi tutustumalla kullan historiaan kotimaisessa ja kansainvälisessä kulttuurissa maailman ainoassa kansainvälisessä Kultamuseossa Tankavaarassa.
Kohteet: Kohteet: Ivalo - Saariselkä - Lemmenjoki National Park
Kaikki mikä kiiltää

Suomen pohjoisin roadtrip

Inari-Saariselkä alueelta löydät Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa, Kevon luonnonpuiston, kuusi erämaa-aluetta ja Inarin retkeilyalueen. Yksistään Saariselällä on 200 km merkittyjä patikkapolkuja retkeilijöiden käyttöön. Tutustu alueen kansallispuistoihin sekä luontokohteisiin Suomen pohjoisimmalla roadtripillä.
Kohteet: Inari - Kaamanen
Tankavaarasta Nuorgamiin

Kansallispuistoissa ja erämailla

Mitä tarkoittaa Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa? Se tarkoittaa kattavaa merkittyä ja huollettua reittiverkostoa ympäri vuoden. Se tarkoittaa loputonta määrää koskematonta luontoa, jossa olet täysin yhtä luonnon kanssa. Kuljet luonnon tahtiin lempiharrastuksesi kanssa tai löydät luontoyhteyden uudelleen tai koet sen ensi kertaa.
Kohteet: Saariselkä – Nellim – Inari – Utsjoki – Nuorgam
Loputtomat erämaat

Pyöräillen Saariselällä

Avotunturipyöräily eli Open Fell Biking on ihme Inari-Saariselkä alueella, jota varten tänne tullaan kauempaakin. Lähde polkemaan kohti tunturin huippua, josta avautuu maisema loputtomaan avotuntureiden ketjuun. Tai suuntaa pyöräsi metsän siimeksessä mutkittelevalle polulle ja anna hyvän flown viedä mukanaan.
Kohteet: Saariselkä
Avotuntureiden siimeessä

thumbnail_orig_5jtpebqswruh.jpg


Kohteet: